Friday, March 26, 2010

Tag Sepuluh dari Sasha & Kak Fiza


Ye ye ye ye..dapat tag lagi....sukanya...tag ini datangnyer dari sasha & kak fiza..terima kasih untuk korang berdua...

Untuk jawab tag ini ada caranyer..

Copy tajuk entry “sepuluh” dan paste di post anda. Anda dikehendaki untuk menjawab sepuluh soalan di bawah dengan menggunakan bahasa melayu sepenuhnya (jadi saya akan mengguna kan bahasa ibunda saya sepenuhnya)

[1] Siapakah diri anda di rumah?

* Isteri kepada Nik Zulkhairi
* Ummi kepada Nik Muhammad Darwish
* Anak sulung daripada 7 adik beradik
* Anak kepada Encik Mohd Zainu & Puan Rohana


[2] Siapakah diri anda disamping rakan?

* seorang yang peramah
* seorang yang baik hati
* seorang yang setia pada sahabat
* seorang pendegar yang setia

(eerrmmmm..jangan marah yer... semua ayat diatas adalah ayat syok sendiri...terpulanglaaa kepada rakan-rakan ku sekelian untuk menilai siapakah diriku yang sebenarnya )



[3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai


* Nak g mekah
* Nak sambung Belajar
* Nak ada umah sendiri
* Nak MPV
* Nak baby gurl

[4] Siapakah nama pasangan anda?

En Nik Zulkhairi...lebih dikenali dengan panggilan "Pok nik"


[5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda

* Seorang yang kacak dimata saya
* Seorang yang suka buat lawak
* Seorang yang penyayang
* Seorang yang pemurah
* Seorang pembuli isteri yang setia..tapi ku suka...hik hik hik


[6] Bila tarikh anda couple?


19 June 2002


[7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?

Semestinya ada...Tak mahu laa share kat sini..biarlah ia menjadi rahsia


[8] Lagu tema cinta anda?

Seingat aku..kitaorang tak ada lagu tema..almaklumlaa hubby ku ni bukan di kategori romantik...


[9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?

Perubahan yang paling ingin saya lihat ialah...biarlah dia berhenti membeli & hisap rokok untuk selama-lamanya...


[10] Tag 10 rakan ada yang lain

saya panjangkan kepada mereka tersebut..boleh mereka update blog mereka..haha ;p

* Della
* Sya
* Wina
* Kak Fisa
* Lana
* Miumiu
* Eyta
* Maria
* Mamaida
* Kak isma




Yeeeeeeeehhh akhirnyer siap jugak kerja sekolah ku...























5 comments:

pak long said...

salam..
best jugak soalan tag ni...

saSha a.K.a MumYalya said...

eh..tak pasan dak nuyue dah siap homework..tahniah..haha :p

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

dah siap kerja sekolah ghupenya dak nuyue ni. bagus2...

nuyue said...

pak long
wslm...
jgn lupa buat yer

nuyue said...

sasha & kak fiza
heheheh
lain kali kasi kerja sekolah lagi yer...

Labels

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails