Friday, March 19, 2010

"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"


Yeeeeeeeehhhh...aku dapat jemputan daripada nuffnang bersempena "Project 400 Nuffnang"...project ini khas dari nuffnang bersama dengan Gatsby...untuk maklumat lanjut sila KLIK kat sini yer







Gatsby Deodorant Street Fair ini akan berlangsung pada:

Date: 17th April 2010
Time: 10am till 5pm
Venue: Front Foyer, Ground Floor, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur


Sesiapa yang tak tahu nak pergi ker Berjaya Times Square...sila lihat peta di bawah ni yer sebagai rujukan...nak lagi senang naik jer monorail...


Antara hadiah yang ditawarkan oleh nuffnang dan Gatsby ialah...cabutan bertuah dan hadiah - hadiah hebat yang bernilai lebih dari RM15 000 untuk semua!!!!!! memang betul - betul hebat tawaran ini....

Selain daripada hadiah yang hebat dan gempak..nuffnang dan Gatsby telah menyediakan pelbagai permainan yang menarik untuk semua blogger... antaranya "Sumo Wrestling (in air bag suits)", "gladiator battles" dan banyak lagi permainan yang menarik serta menghiburkan di Gatsby Deodorant Street Fair!!!!

Aku tak sabar dan takkan melepaskana peluang ini...
untuk lebih maklumat tentang Gatsby Deodorant Street Fair,
sila layari: www.gatsby.com.my/streetfair


Terima kasih nuffnang dan Gatsby sebab sudi jemput aku untuk memeriahkan project ini...



8 comments:

nabil said...

jumpa di sana :)

sue79 said...

hye nuyue...
best tu dapat jemputan..
saya dah anugerahkan award utk blog nuyue tau.. nanti amik kat blog saya ye.. tq..

nuyue said...

nabil
aahhh jumpa disana

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

akak dapt gak jemputan ni. tapi, tak leh nak gi la....sibuk waktu tu.

nuyue said...

kak sue
tuu ahhh
rasa cam xsabar jer..

dapat award ehh..
nanti nuyue terjah blog akak..
tq kak

nuyue said...

kak fiza
loooorrr..kalau tak... leh laa kita beramas mesra kat sana...ehheehh..

sya said...

itu lah nuyue...
ari tu ada dapat email dari nuffnang.. tapi, macam malas nak join sebab tak tahu projek apa.. rupa2nya projek ini... hehehe...

enjoy nuyue! :)

nuyue said...

tuu laaa sya..
nuyue mula2 xlayan pun..sbb xtahu project apa...passtu dia hantar email kali ke 2..baru laaa nuyue tahu pasal project ni..heheheh...join project ni utk suka2 jer

Labels

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails