Saturday, March 26, 2011

PRECIOUS HUMAIRAH IN THE HOUSE

STICKY POST



Dah agak lama aku tak join mana-mana contest yer..
Ini kira contest yang pertama aku join bagi tahun 2011...
Moga-moga adalah rezeki untuk kami yer...

Kali ni aku tertarik nak join contest yang dianjurkan oleh Mrs.aisheiteru
harap-harap sempat lagi la yer..

Syarat-syaratnyer ialah:

1. Buat Sticky Post till 25 Mac 2011 Title "Precious Humairah In The House" and jgn lupa link sekali.


3. Letakkan photo 'Mama & Baby' . jgn lupa details : baby's name, date of birth, age.

4. Tag 3 of your friends

5. Leave ur link at comments box

Mudah jer kan syarat-syaratnyer..jom reramai join..

Ini gambar yang aku pertaruhkan:


Nama: Nik Muhammad Darwish Bin Nik Zulkhairi
D.O.B: 14 Jun 2008
Umur: 2 Tahun 9 Bulan (Layak lagi ker nak join ni)

Tag 3 Friends:
1.Kak risa
2. Sasha
3. Wina



3 comments:

Wina Momma Kira and Akil said...

alamak, ku kena tag?? thx nuyue tp rasanye x sempat join kot..nk balik dh nie birthday girl tunggu kat rumah tu heheheee

gud luck!

Farra Dhelina said...

gdluck yer

nelly said...

comelnya ..gud lcuk !!

Labels

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails