Tuesday, February 9, 2010

Alhamdullilah

Erm dah banyak hari tak sempat nak update blog..
heheh..busy sikit...
penat laaa...sekarang datang kerja pun awal...
sebelum kul 8.00 am ku dah
ada kat opis...sorang staff pun tak sampai lagi...
balik pulak lambat...dekat kul 8.00 pm baru sampai umah
kesian darwish...xsempat nak layan darwish sejak akhir-akhir ni...
sorry yer sayang...
nanti hari minggu ni ummi bawa jalan-jalan yer...

Tapi itu semua berbaloi-baloi...
hehheh..pagi ni sampai jer kat opis...
tengok atas meja..ada surat...
mula-mula berdebar gak..
apalah isi kat dalam surat ni..
kecut perut ku...

Alhamdullilah...
Murah rezeki aku kerja kat sini..
rezeki darwish....tak pernah putus2..
tahun lepas jer 2 kali aku naik gaji..
time raya ...dapat duit raya..seronok nyer
kali ni dapat bonus...2 bulan gaji lak...syoknyer...


TERIMA KASIH YER BOS




8 comments:

sue79 said...

wah,best tol la nuyue ni..
dapat bonus tu...

Lady of Leisure said...

amboi syoknya ada bonus...
boleh plan mcm2 heheh..

nuyue said...

sue
alhamullilah..rezeki darwish

nuyue said...

lady
ahhh betul tu
dlm kepala ni mmg dah plan mcm2

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

alhamdulillah,nuyue. semua tu rezeki darwisy. len kali belanja akak pulak yer...hehe!

nuyue said...

kak fiza
tuu ahhh..rezeki darwish
murah rezeki..lps dia lahir..rezeki xpernah putus2..alhamdullilah akak..
insyallah..kalau kita ketemu confirm nuyue akan belanja akak...

saSha a.K.a MumYalya said...

yeyyy!!bestnye nuyue..orang gomen macam diriku takda bonus la yang..ehehe..
nuyue..samalah kita,rezeki makin bertambah bila alya lahir..alhamdulillah :)

nuyue said...

sasha
org keja gov byk benefit
ku terinngin sggt nk kerja gov
dah penat tgn ku ni dut apply..tapi xpernah dapat2...huaawwww..tapi skrg nuyue seronok dgn kerja nuyue...alhamdullilah

sasha
betul laa kan org cakap..
anak ni membawa rezeki utk kita
kalau camtu..kita beranak laa ramai2...heheheh

Labels

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails