Friday, January 15, 2010

ye ye Ye....Hadiah

Sekarang duk mengila ber "Contest"
sampai lupa nak bercerita benda yang lain yer
aku harap kawan-kawan tak boring menjeguk ke blog aku yang tak seberapa indah ini
(ada ker orang jenguk blog aku ni?)
walauapapun aku ucapkan berbanyak terima kasih yer
aku caaaayaanggg korang semua

aku nak share dengan korang semua
hati aku teramat laa gumbira
sampai terlupa nak update entry ini

mesti korang tertanya-tanya kan?
apasal laa aku gumbira sanggat
hehehhehe
aku dapat hadiah dari my hubby
nak tahu tak ..hadiah apa yang hubby kasi
jeng jeng jeng
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Sony Alpha DSLR A200

Thank Hubby
(Muuuuuahhhhh)

erm nampaknyer lepas ni aku boleh laa tangkap pic darwish banyak-banyak
tapi hubby cakap aku kena belajar banyak perkara lagi pasal kamera ni
tak boleh main tekan jer
nanti hasilnyer tak menarik
saper yang baik hati nak ajar aku ni?
cepaaattt angkat mouse...heheheheh
adoooiii bab study ni yang ku lemah semangat sikit
hehhe

walauapapun ku tetap gumbira
akan ku usaha hingga berjaya







25 comments:

Farra Dhelina said...

syoknye dpt dslr!! selamat bergambar!!

nuyue said...
This comment has been removed by the author.
nuyue said...

farra
heheheh
tgh study bab setting ni
tak berapa pandai lagi

fisa othman said...

aduhhh ku hanya guna NOKIA N95 ku sja...uhukkksss jeles sungguh nie....hehehe anyway jgn lupa upload pics tau...;)

KELLY910 said...

nuyue..
bestnya hubby dah belikan..
bila lah hubby ku pula nak menunaikan permintaan ku ini.. ekkeke..
nanti kalau kelly dah dapat dslr kita outing sama2 ye..

Rya Rizyana said...

wah..besnyer adiah.. nak jgk..

L@n@ said...

lana cayang kamu jugak!!.. adelaa org jenguk belong nuyue nih.. kawan2 kite kan baik hati.. yang jeles seh.. fuuhh canggih manggih ler.. kite jek pakai canon cokak tuh..

Ummi HusnaDania said...

best tuhh..leh la bik gmbr kelabu akak yer..kekeke

Lady of Leisure said...

bestnya dapat dslr..
selamat bergambar.. hehe

nuyue said...

kak fisa
oklaa tuuu
tpo canggih
tpo nuyue xleh ambik gambar
tpo murahan ...hhehe
ok sis..nanti nuyue belajar ambik gambar cantik2 yer

nuyue said...

kelly
pujuk & merayu sampai dapat yer
ok..
nanti bila kelly dah dapat, hello kat nuyue yer..nanti kita g outing sama-sama yer

nuyue said...

kak yuhana
eerrr best..nak ehh
mai sini nuyue ambik pic akak sekeluarga..nak tak?
heheheh(memandai jer offer..belajar pun belum pandai)

saSha a.K.a MumYalya said...

nak juga!!ehehe..yg digital cam ni pun dak sasha malas nak guna,ada hati nak DSLR :-p
nuyue..bestnye..pandai mu memujuk cik abe..belajar sampai pandai ok..then,u boleh amik gambar alya n dawish..lalala~

asniza said...

jom ambik gambar!

nuyue said...

caayang lana jugak..muaaahhh
canon cokak..heheh first time dgr
alaa lana..xkira laa kamera jenis apa pun..kalau kamera mahal..tapi tuan empunya diri xpandai..camno?nanya kan?

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

amboi nuyue...syoknye dia. selmt brgmbar yer...

nuyue said...

kak isma
boleh ajer..bisa diatur
ku sggt suka ambik gambar warna...
ditambah lak akak punya warna..warna kelabu...heheheh

nuyue said...

lady
best...mmg laa best
tapi tak berapa mahir lagi utk mengunakannya..

nuyue said...

sasha..
ku pujuk memujuk sambil gosok mengosok...hahhaha...xder laa gurau jer...tuu hadiah besday nuyue..lama betul hubby ku ambik masa utk beli hadiah..hheheh

boleh ajer nak ambik pic alya & darwish..tgg nuyue pandai dulu yer

nuyue said...

kak ummi
tunjuk ajar ku sifu
ku amat memerlukan tunjuk ajar mu
sudikah dikau mengajar ku?
heheheh

nuyue said...

kak fiza
hehhehe..mmg syok sggt2

sya said...

syoknya...
ni kamera yang ari tu ke, kamera yang lain nuyue?
lepas ni, boleh lah upload gambar banyak2 dalam blog...

nuyue said...

sya
ini kamera lain
ini nuyue yg punya..
heheh

IDAZS said...

wow!!syoknya dapat DSLR..
belajar samapi pandai tau..
nanti lehla wat photoshoot ngan nuyue plak! :)

nuyue said...

ida
ku masih budak baru belajar
insyallah
kalau ada rezeki..leh laa buat photoshoot..heheh

Labels

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails