Thursday, January 28, 2010

Contest Sweet Picture Anak Bersama Ibu


Dah banyak minggu blog ku sepi tanpa sebarang contest....
Harap-harap sempat lagi laa aku join contest ni yer.....
Kali ni aku tertariklaa dengan contest yang dianjurkan oleh Eiya & Mytomeioutlet ......
Tajuknyer ialah Contest Sweet Picture Anak Bersama Ibu....
Tarikh tutup penyertaan pada 29 Januari 2010...
Syarat-Syarat Penyertaan disini yer .....

Jeng Jeng Jeng
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Inilah Gambarnya :



Nama Ibu:Nurudawani Binti Mohd Zainu
Nama Anak:Nik Muhammad Darwish
Tarikh Lahir: 14 Jun 2008

Gambar ini aku anggap "SWEET" kerana:
aku suka akan gambar ni
gambar ni diambik kat FRIM kepong pada 2 minggu yang lepas
kesian darwish terpaksa bangun awal pagi pada hari tersebut
semata-mata nak ikut aku gathering dengan kekawan
bukan senang nak ambik gambar berdua camni dengan darwish
selalu jer tak bagi kerjasama dengan aku
sekarang susah betul dia nak pandang kamera
asyik pandang belakang jer...



5 comments:

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

wah darwisy....good luck toooooo...hehehe.

nuyue said...

heheh kak fiza
terima kasih

wina said...

wah..aktif betul nuyue join contest skrg..wina dh stop buat masa ni :-)

gud luck!

nuyue said...

heheh wina
xtahu nak buat entry apa kat blog..tuuu yang join contest..sekadar suka2...

e!ya said...

tq join so gd luck

Labels

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails