Thursday, January 28, 2010

DaRwish & Bakul

Pejam celik..pejam celik..
cepatnyer masa berlalu
anak teruna ku pun dah nak mencecah 2 tahun
rasanyer baru jer bersalin
14/06 cukup laaa usianyer 2 tahun

Hari kehari ada jer aksi-aksi lucu yang mencuit hati ku
kadang-kadang ada jugak aksinyer yang bikin hatiku panas
walauapapun ku bersyukur kepada mu Ya Allah kerana
dikurniakan permata hati yang sentiasa membuat diriku ceria selalu

aku sebenarnya tak der mood nak upadate blog hari ni
tapi bila aku tengok gambar darwish
membuat diri ku tersenyum


ini antara aksi-aksi darwish yang terbaru bersama bakul merahnyer:-

"yeeaaahhh dapat masuk dalam bakul"

buat-buat tdo laa pulak

"Syok jugak duduk dalam bakul ni"

"nak kuar ahhh...lengguh dah duduk dalam ni..
sempit"


Aksi diatas diambil semasa my hubby terpaksa menjaga darwish
kerana babysitter cuti

..Rumahku dah macam kapal pecah dah...




12 comments:

IDAZS said...

hehehhe...lucu tgk aksi darwish nie...

pandai belakon la...pura-pura tido tu tak tahan nak gelak! hahahahhaha

KELLY910 said...

macam2 gaya darwisy ni.. buat kelly tergelak kejap..
budak2 mmg suka main bakul agaknyalah.. coz daniey ni pun pesen lebih kurang jugak.. hu..hu..hu..

Norazrani Maamin said...

lawak tgk gaya darwish..same jea cam farhanah...suka sgt msk bakul baju...hehehehe

nuyue said...

ida
tuu ahhh..
pagi td bila tgk pic tuu..senyum sorang2 depan PC...hehheh

nuyue said...

kelly
hahahha
daniey pun suka main bakul ker?
agak2nya diorg ni buat eksperimen kut...semua benda nak masuk...

nuyue said...

azra
farhana leh geng dgn darwish
asal jumpa bakul...mesti nak masuk...kalau xleh nak masuk..melalak..adduuuiii

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

anak2 kak fiza masuk bakul kain.
sofie kalau dah masuk dlm bakul, tak mo keluar dah...
ada sorg anak buah kak fiza, suka masuk beg...pastu suruh ayah dia angkut beg tu. tinggal kepala je yg nampak.....

L@n@ said...

ehehehe.. aktif btol darwish.. budak laki kan kreatip.. ehehe

jom bace

nuyue said...

kak fiza
hahahhah
masuk beg...xleh nak imaging camno?
mesti ciut kan?

nuyue said...

lana
memangla dia aktif & kreatif
babysitter darwish dah surrender...
cukuplaaa dia jaga darwish..dah tak mahu jaga baby lain dah..hehhehe...

sya said...

hahaha... kelakar betul darwish buat macam tu... memang comel!
biasalah nuyue, kalau cik abang yang duk rumah, kerusi meja pun nak terbalik jadinya.. haha!

nuyue said...

yerlaa sya
betul tuuu...
kalau diorg dut berdua kat umah...mcm2 perkara akan terjadi..umah lak tunggang langgang..tuu xsampai 1 hari tinggal..kalau 1 mgg xtahu laa camner...

Labels

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails