Tuesday, April 5, 2011

Hari yang malang


Ya allah..apa dah jadi hari ni.Sebenarnya aku pun tak tahu apa yang tak kena dengan diri ku ini.Untuk pengetahuan korang semua,hari ni adalah hari yang betul-betul malang bagi diriku.Aku nak share dengan korang pun ,mood aku dah entah kemana.Sedih pun ada,menyesal pun ada..Sewaktu aku update blog ini,setitik air pun belum membasahi tengkak aku.Asyik teringat peristiwa yang berlaku pagi tadi.Adooii bulan ni duit ku melayan-layang lagi laa gamaknyer.

Aku pun tak pasti,firasat aku ini betul @ tak,kalau ada benda-benda buruk yang bakal terjadi.Confirm aku akan dapat alamatnyer 2,3 hari sebelum tu.Banyak kali dah aku berperasaan macam ni,tapi memang hakikatnyer,selepas dapat alamat itu,benda buruk akan terjadi dalam hidup ku.

Korang pernah tak alaminyer?.Maksudnyer sebelum sesuatu kejadian buruk terjadi korang dapat rasa ada benda yang tak elok akan terjadi pada korang.kalau ada,meh laa share kat sini.

Erm bila mood aku dah ok.Aku akan share dengan korang yer apa yang sebenarnya terjadi pada hari ni.


9 comments:

ayu said...

sabar ye nuyue..tenangkan hati dulu...bila dah ok nanti baru share ye...jangan rungsing sangat ye..

ashra said...

sabar ye..ada jln kuar tu nanti..

emm..saya biasanya tak sedap hati je kalu ada benda buruk nak berlaku..tp tatau bila atau apa lah..

♥ Mrs.Eady ♥ said...

sabar lah nuyue..tumpang simpati..

DeLLa said...

alahai..takpe nuyue..anggap je tu semua dugaan..sabarr

sya said...

kenapa nuyue?
ada apa?
tapi, memang kadang2 rasa tak sedap hati dari awal2 kan..
tapi, benda dah jadi, nak buat macam mana kan....

ramizah said...

sabar ye nuyue..

Murni Delights said...

pernah jugak..tapi rasenyer ape yang nak berlaku slalu dpt tnda seperti mimpi ke gerak hati ke..

tapi tak pela...sabar ye kak nuyue..insya allah ada yang terbaik utk kita..

fisa othman said...

salam nuyue..tertunggu-tunggu apa yang nak di kongsikan ni...semoga nuyue tabah menghadapinya ye..

risa said...

bila nak share ni laling..
alahaiiii..ape2 pon hanya sabar je lah yg boleh akak bagitau..nanti citer ye sayammm:)

Labels

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails