Wednesday, October 21, 2009

Gathering Ratuhati-Shah Alam

Erm dah nak dekat 1 minggu Gathering Ratuhati berlalu....Baru sempat aku nak update...fuuuhhh punyalaaa busy...busy dengan facebook...hahahhaha..sekarang duk mengila kat facebook..sampaikan blog pun dah bersawang..terima kasih yer kwn2 yg sudi jugak jenguk blog aku...walaupun dah bersawang....

Oklaaa kembali kepada cerita yang asal yer...17/10/2009 bertempat di Tasik Raja Mulu Shah Alam,gathering Ratuhati diadakan...walaupun tak ramai yang hadir....ramai yang cancel pada last minute...tapi tetap meriah...bertambah meriah dengan kehadiran pak utih...ini gathering kali ke tiga...aku tak pernah lagi ketinggalan..almaklumlaaa pengikut setia Ratuhati...


Kalau diimbas kembali dari gathering yang pertama hingga yang ketiga,antara kuncu-kuncu Ratuhati yang tak pernah ketinggalan semestinya Sya,Della & Aku...Walauapapun aku enjoy jumpa korang semua...perjumpaan kali ini,aku dah tak rasa malu-malu lagi nak berborak2 dengan ahli-ahli yang lain...rasa cam tak puas pulak berborak...masa gathering yang pertama dulu..kaku dibuat nyer...almaklumlaa aku ni pemalu....hik hik hik
Oklaaa..layan gambar dulu


dari kiri..aku,arra,asrina,kak zatul,lidia,ann,mak kak ummi,kak ummi,della,sya,kak shais dan mamaida


lidia



sya & asrina...syok diorg berborak



kak ummi dgn kamera nya..ada gaya nak jadi pro ni

della with aisyah

7 comments:

saSha a.K.a MumYalya said...

ruginye lah kita yang tak dpt pergi gath tu..huhu..da tgk gambo darwish kat blog zaza..comey..cian tido kepenatan..:p

kelly910 said...

nuyue.. insyaallah next gathering kita berjumpa ye..

nuyue said...

sasha
dah tgk semalam...tak sabar nk tgk pic lain lak..harap2 cepatlaaa zaza upload

kelly
insyallah..next gathering kita jumpa yer....teringin jgk nak kenal kelly...

sya said...

hmm,
jom kita bergathering lagi.. hehehe

nuyue said...

sya
jom ahhhh...kat mana?bila?nuyue ikut jer...

wina said...

huhu..x dapat lah nk jumpa kengkawan RH kali ni
insyallah nx gathering ye nuyue kite jumpa?

p/s ; darwish tido betul² ke masa photoshoot tu? tomei :-)

nuyue said...

insyallah wina..nanti next gathering kita jumpa yer

aahhhh..yg tuu mmg darwish betul2 tdo...

Labels

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails