Thursday, October 22, 2009

Photoshoot Bersama Zaza Bahagian 1

Ehem ehem..sebenarnya aku dah tak sabar..tuuu yg aku update pasal ni...tak sabar nak tengok apa hasil nyer bila anak teruna ku bergaya didepan kamera...nasib baiklaaa pada hari tersebut dia tak buat hal..... Oklaaa aku cerita serba sedikit pasal photoshoot ni yer....photoshoot ini dianjurkan oleh zaza @ http://lensamama.blogspot.com...Dia memilih 10 orang bayi @ kanak-kanak untuk free photoshoot....darwish turut terpilih...thank zaza...vanue untuk photoshoot darwish ialah kat putrajaya iaitu Taman wetland

Pic ni aku ambik kat blog zaza......layan gambar dulu



Jangan korang tak tahu...masa tuu darwish betul-betul tido...penat...kesian anak umi...masa tuuu memang dia dah tak kisah apa yang zaza buat kat dia...siap dijadikan experimen lagi oleh zaza & anak muridnyer....oklaaa nanti aku sambung lagi pasal photoshoot ni bila zaza dah post CD

6 comments:

wina said...

wina bru nk tanya tu dia tido betul² ke?? ehehe

cantek pulak gambarnye

kelly910 said...

kelly pun baru nak tanya.. darwish tu tidur betul ke..atau just layan perasaan.. rupa2nye tidur betul2 ye.. he..he..he.. btw cantik gambar ni..

nuyue said...

wina & kelly
gambar tuu mmg diambik masa darwish tdo...penat yg teramat sggt...mmg dia xsedar apa2 pun..

marina said...

stuju... gmbr tu cantikkkk

Christina Arissa said...

hehehehe... Penak sangak ni ummi..
Tido dulu ambo..

qislyzz said...

d pic so beautiful..

wah..darwish da jd model eh..=)

Labels

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails