Thursday, July 2, 2009

wAJah-WajAh tERkiNi

Gambar ni diambik masa mgg lepas..ni semua gara2 nk masuk pertandingan "Bayi Cinta Alam" kat web kegemaran ku yg selalu ku parking hari2...tak lain dan xbukan www.ratuhati.com
aku masuk peraduan ni bukannya semata2 tertarik dengan hadiah yg ditawarkan oleh pihak pengajur....tp tanda sokongan kat web kesanyangan ku itu...kalah dan menang lain cerita..kalau menang...murah rezeki....kalau kalah..kena cuba lagi...itupun kalau ada penganjur yg nak sponsor hadiah...hik hik....pengajur untuk pertandingan ni ialah sharizals.com dan clothdiapermurah.blogspot.com..... dan mmg diakuai hadiah yg ditawarkan mmg lumayang laaa jugak....sebenarnya inilah first time aku masuk pertandingan utk anak terunaku...oklaaa kita layan dulu gambar2 yg diambik


8 comments:

Annsyifa said...

alah..comelnya darwish..
ann tgk muka darwish macam iras husband nuyue je...

nuyue said...

yer ker ann
mmg ramai org ckp camtuuu
xpalaaa utk next baby..biarlaa ikut acuan nuyue lak...hik hik hik

ainharul said...

ala tomeinye awish...meh aunty ain kiss2 skt...cpt2 le nuyue bg adik kat awish...hehhe

nuyue said...

ain
bagi adik kat awish...aduuhhss lelah yg ni belum habis lagi...tgk laaa 1 thn lagi ker....hik hik

sya said...

ala nuyue,
gambar darwish tegak je kat lereng bukit tu comel sungguh.. :P

nuyue said...

yer ker sya
tak perasaan laa pulak
sbnrnya gambar tuuu diambik kat belakang umah jer...

ummu Masyitah said...

salam perkenalan,gambar darwish yg last tu..dok merenung jauh..tengok apa tu darwish?

nuyue said...

ummu masyitah
darwish tgh syok tgk budak2 lain main laa tuh

Labels

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails