Saturday, July 11, 2009

Picnic- Hulu LanGgAt

hahhahahah..dah nak masuk 1 mgg g picnic kat sungai congkak baru sempat nak update...first time aku sampai kat hulu langgat..best laaa gak kat sana....lain hari terasa ingin kesana lagi....dlm kul 12 lebih kitaorg gerak dari umah...sampai kat sana dlm kul 2 ptg...ramai laa jgk org kat sana...susahlaa jgk nak dapat parking..nasib baik laaa kwn hubby pernah g sana..kira dia laaa yg jadi kepala..ooopss lupa nak bagi tahu aku g sana bukan kitaorg 1 keluarga jer..tapi pergi dengan kwn2 kolej....ini dikira hubby punya geng laaa....wlaupun hubby punya geng aku still leh masuk gak....
nak cerita pasal bab makanan lak...hari tuuu kitaorng buat BBQ,berselera betul diorg mkn...tgk dari gaya diorg makan,mcm 1 mgg xjumpa ayam...hahhaha..termasuklaaa hubby ku..mkn ayam sampai xingat anak&isteri....buah pun kitaorg bawa sikit sorang.....buah yg paling wajib ada laaa durian...fuuhhh sedap sesanggat durian..byk laa gak aku makan...selain buah durian,ada buah manggis & dokong....semua aku bedal...
ni adalah pic2 yg sempat ambik...byk lagi..mls nak upload...hik hik


Darwish dgn papa Iwan
(sama tak?)


Darwish nih ikut jer apa yg papa Iwan srh buat


aku tgh syok makan ayam



syok my hubby mkn ayam



5 comments:

Annsyifa said...

best g picnic..
dah lama tak g hulu langat..
sg congkak,sg gabai, sg tekala..
zaman 'ukur jalan' dulu..selalu g sana..

nuyue said...

jom laa ann
kita g picnic sama2

sya said...

wah, bestnya piknik...
mandi sungai tak?
dah lama tak mandi sungai..
tiba2 rasa teringin pulak.. huhu

| Krsty Pinky | said...

fuh..lamenye tak gi piknik ni..
bak kate kak sya,teringin plaks nk gi mandi sungai..hehehe

nuyue said...

sya
mestilaa mandi air sungai
sejuk sesanggat air
sampai darwish pun xtahan

krsty
jom ahhh..kita srh kak ummi buat gathering kat sungai...hik hik..mesti syok...

Labels

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails