Monday, February 28, 2011

Gelabah Katak

Sesuai ker tajuk entry kat atas ni

Belasah jerlaaa..
aku nak cerita ni...sebenarnya aku ni seorang yang sanggat mengelabah...tak tahu laa camno nak kurangkan perasaan gelabah aku ini...ditambah pulak..gelabah aku datang semasa aku bawa kereta..addooiii..tersanggat laa bahaya tau....tiap-tiap hari confirm,my hubby akan bebel dekat aku..ada jer yang tak kena time aku bawa kereta...aku pekakkan jer telinga..kalau aku layan jer bebelan dia..confirm akan tercetuslah perang dingin...

Hari ni buat pertama kalinyer aku berjaya bawa kereta dari rumah ke opis...
sebelum ni my hubby sentiasa ada kat sebelah...nasib baik laa enjin tak mati ditengah-tengah jalan..heheh...memang aku akuai..selain gelabah aku adalah seorang yang penakut..korang ada petua tak camno nak hilangkan rasa gelabah time bawa kereta?

Mesti korang boringkan baca entry yang entah apa-apa ni...berjaya bawa kereta pun nak update kat sini kan....

Aku stop dulu laaa sebelum aku melalut dengan lebih panjang..hehehee...




(uuuiittss apasal pic ni ada kat sini...tak der kena mengena langsung)



12 comments:

sasha a.K.a MumYalya said...

heheh..gelabah mu ni..lebih kurang aku gak,aku suka wat sesuatu tak pikir dulu..kang dah buat baru pikir..adoiyaii :p
tapi..mmg la ape kene mngena pic menantu aku tu kat entry ni?hahaha

nuyue said...

sha
tuu salah satu kelemahan aku...camno nak atasi yer?

heheh..
entahlaa...gambar separuh bogel itu tersesat kat situ..heheh

::NIK:: Malaysia said...

wah, alom blh drive dh kt kl..meme tabik rrrr..nnt nk g sna, blh la alom bwk g jln2 deh..deh..deh..hehe..

nuyue said...

simah
setakat bawa g kejo & balik kejo boleh laa..tuu pun ketar lutut2...heheh..

kalau mari kl hello la deh..

DeLLa said...

eh ingat entry ade kaitan ngan mandi manda disungai..haha..nuyue..sy dulu2 pun gitu...jgn gelabh nk tekan brek g tekan minyak udahhh

nuyue said...

della
heheh...sajer letak gambar itu budak..

uuiitss itu bikin bahaya kalau salah tertekan minyak...

Farra Dhelina said...

ish bhya tu...

nuyue said...

farah
mmg bahaya pun..
semoga gelabah ku ini akan menurun bila dah lama bawa kereta

risa said...

bukak radio lah yang..menyanyi hiburkan hati..insyaallah perasaan tu akan hilang sendiri..tau2 dah sampai opis...ekekeke

nuyue said...

kak risa
radio sentiasa on
tapi tu laaa..masih lagi gelabah..
mungkin ambik masa dalam seminngu @ 2 mgg lagi kut..harap2 gelabah ini akan hilang yer

IDAZS said...

wahwah, dah bawak keet yea, tahniah :)

nanti jgn lupa singgah amik zarin dan mama g jln2 yea :)

nuyue said...

ida
baru nak belajar berdikari..heheh
tak berani lagi nak bawa g jauh2..sekadar pergi & balik kerja jer..hehhe

Labels

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails