Tuesday, April 27, 2010

'CONTEST BABY COMOT MAMAM'


Dah lama blog ku bersawang...untuk mencuci sawang blog aku ini..aku tertarik nak join contest yang dianjurkan oleh shopalistic .....Harap-harap adalah rezeki darwish untuk kali ini

Antara syarat-syaratnyer ialah:

1. Penyertaan terbuka pada baby yang berumur 3 tahun ke bawah
2. Sila letakkan banner contest di atas dalam blog anda dan linkkan ke blog
3. Sila jadi follower blog ini juga. *pertambahan syarat dari pihak penganjur*
4. Sertakan pic baby anda yang sedang mamam or lepas mamam pun tak apa. Asalkan comot lepas mamam tu ye. ;)
5. Nama baby n her/his DOB also nama ibu n bapa
6. Story sikit tentang kegemaran anak anda di dalam blog anda. Nak story banyak pun tak apa.
7. Tinggalkan link beserta emel addr di ruangan komen so pihak admin ShoPaLisTic boleh menjenguk anda.


Gambar yang aku pertaruhkan ialah:-


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Nama:Nik Muhammad Darwish Bin Nik Zulkhairi

D.O.B: 14 Jun 2008

Kegemaran: Makan aiskrim...

(gambar ni diambik masa kitaorang bercuti kat PD..oleh kerana darwish lapar lepas main kolam...kedai paling dekat dengan kolam..kedai aiskrim..aku belikan dia aiskrim...dia makan aiskrim sampai ke pipi & kening..betul-betul comot..cian anak ummi )




Siapa yang mahu join..masih sempat...
Tarikh tutup contest adalah 30 April 2010 pada jam 12 tengahari.
Pemenang akan diumumkan pada 7 Mei 2010.



6 comments:

saSha a.K.a MumYalya said...

memang comot..heheh..tapi comey :)
gud luck to awish and umi awish :)

mamaaerish : said...

gd luck yer... ;p

Naimatul Hafizah Nor Rodin said...

mmg comot habis....good luck!

nuyue said...

sasha..
jom ahhh join

mamaarish
Tq

kak fiza
terima kasih kak..
jom laa join

wina said...

gud luck Awish yang comot tp tetap encem :-)

nuyue said...

TQ aunty wina
jomlaa join

Labels

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails