Wednesday, December 30, 2009

3 Hari 2 Malam-Bukit Merah,Pantai Batu Ferringhi,Bukit Merah

Apalah liat sanggat nak update blog....
ceritanya banyak..
tapi tak sempat nak update...
dulu masa tak der blog...
kemain lagi...
duk dengki dengan orang yang ada blog
bila dah ada...
malas pulak nak update....
addooooiii

oklaaa
entry kali ni berkenaan percutian kitaorang pada 11,12 & 13 December 2009...
destinasi pilihan kitaorang kali ni ialah Bukit merah,Pantai Batu Ferringi&Bukit Bendera


11 December 2009
Kitaorng bergerak dari Kuala Lumpur Ke Bukit Merah
sebelum bertolak ke bukit merah,kitaorang singgah kat pasar kuala selangor untuk beli lauk..sebagai bekalan selama berada dibukit merah.....nak save budget..tak mahu makan kat kedai

hahahah..sempat lagi posing,walaupun kat pasar...


lebih kurang kul 5.00 petang kitaorang sampai kat R&R Sg Perak
berhenti sekejap..isi perut..lapar...makan apa yang patut..

Posing reramai kat R&R Sg Perak
bermacam-macam aksi anak buahku


darwish sempat lagi main
orang lain tengah makan..dia asyik main jer ...addooiii



12 December 2009

Good morning awish....bangun sayang..kita dah nak g jejalan ni
kan ummi tinggal...cepat...


akhirnya sampai jugak kat bukit bendera
tapi frust laa...tak dapat naik train..penuh..
beratur punya laa panjang..tapi tiket tak dapat..huuaaaww...

fuuuhhh panasnya...sian awish..
tutup kepala dengan kain lampin jer..hik hik


secara tak sengaja..lalu depan pantai batu feringghi..singgah jap
ambik gambar...tanda kenangan....cuaca agak panas....tak tahan..tak lepak lama pun kat sini...


13 December 2009

hahahahhaa....
last day barulaa kitaorang masuk ke waterpak kat bukit merah


mula-mula main pijak-pijak air yer

sekarang dah basah kuyup..belum masuk waterpark lagi..
adoooiii...

main elok-elok yer awish

dah basah kuyup semuanya

oklaaa bye2 bukit merah





7 comments:

saSha a.K.a MumYalya said...

i likeee..hehe,baru nk upload pic kan..huhu..ntah bila la ku nak rasa ke bukit merah ni :p

Annsyifa said...

hehe..singgah bt fringghi tak borong dvd ke nuyue? ;p

suealeen said...

haha... rasa kelakar pun ada... ni awat tak dak review ni, Nuyue? best ka tak best ka?

nuyue said...

sasha
dlam fb dah lama upload pic tuu..cuma kat blog jer baru nak upload...hik hik..ada laa tuu rezeki alya..sampailaa korang kat sana...

ann
xsinggah pun..xtahu area mana yg jual CD

kak sue
xderlaa best sggt pun..tuu yg kitaorg melencong smpai ke pinang...last day baru masuk waterpark kat bukit merah

Ummi HusnaDania said...

nuyue..best holiday spai penang..

nuyue said...

he he h..kak isma
bercutian kali ni dikira borong
mana yg sempat pergi..kitaorg pergi
enjoy tetap enjoy..wlaupun penat...

risa said...

hehehe..bestkan tempat ni nuyue..akak pon nak pegi lagi..mungkin tahun ni..hehehe
cantik dah blog nuyue..akak ni sibuk manjang je..seb baik sempat gak update..ish ish..kirim salam kat awish ye...mmuuaahhh

Labels

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails