Wednesday, August 25, 2010

Darwish 2 tahun

Kali ini agar kelewatan ku buat entry pasal ni
biarpun dah basi
tapi aku nak share jugak kat sini
manatahu pada masa akan datang
darwish akan membaca coretan umi yang tak seberapa ini

Pada 25/07/2010 aku buat majlis makan-makan untuk anak teruna kesayangan ku ini
Sepatutnyer besday darwish 14/06
tapi disebabkan kami sibuk
terpaksa ditangguhkan
mula-mula aku fikir tak nak buat
kebetulan mak & ayah mertua datang
aku pun memutuskan untuk mengadakan majlis makan-makan jugak

Menu pada hari tersebut ialah:

Nasi kerabu,Pulut Kuning & Kuzi ayam


Alhamdullilah
Rezeki darwish murah
Darwish dapat 2 biji kek pada hari tersebut
Terima Kasih Ibu azni & aunty Muni kerana sponsor kek untuk darwish

Ini kek yang pertama dari Ibu azni

kek kedua dari aunty Muni


Ramai jugak tetamu hadir pada hari tersebut
Terima Kasih kerana sudi datang
Antara kawan-kawan online yang sudi hadir
(Ann,Ariss,Wina,Kak Nora,Mirza,Ida,Sya...Maaf kalau ada yang tertinggal)

Wina & Kira

ayip & Abi
(ummi ayip nampak siku jer)


Aksi-Aksi Darwish semasa Potong kek










Oklaaa
aku stop dulu
bersambung dilain entry pulak



5 comments:

Farra Dhelina said...

weee happening nyaa..

melur said...

lambat post pun tak pa nuyue jelita asalkan dapat tengok kemeriahan besday party darwish. Tang nasi kerabu dan Kuzi ayam tu memang mengancam la.

L@n@ said...

makin hensem anak teruna nih .. hepi besday darwish..

:: noremy anak rahmat :: said...

blogwalking & follow..
(^_^)


p/s:hepy belated bzday darwish...untie ngan darwish lahir bulan sama...JULY...untie 15/7

ashra said...

wah..meriah.hehe..besnye..saya blum pernah jumpa sorang pun rakan RH..ni nak kena gi gath ni. =p

hepi belated besday darwish..

Labels

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails