Sunday, June 21, 2009

BEsDay DaRwisH 1st

Pada 14/06/09...aku telah mengadakan besday party utk anak teruna kesayanganku....hari ni baru sempat nak update blog....dah seminggu party tuu berlalu....xapalaaa aku nk cerita jgk kat sini...hik hik hik.....

wlaupun sblm nih aku tak pernah lagi buat majlis makan2 kat umah,sbb aku nih jenis pemalas skit bab masak memasak ni...kalau bab makan...laju jer....tp demi utk menyambut & meraikan besday anak teruna ku yg 1st..aku sggp masak2.....aku tak jemput ramai orang pun..just family yg terdekat jer....

antara menu yg aku masak ialah..aku just buat mee,bihun,kew teuw sup & spegetti jer...kek pun aku buat sendiri...wlaupun kek nih xcantik...sbb aku tak pandai decorate...janji ikhlas dari ku utk anak teruna ku.....sbb aku dah janji dgn dia...
"kalau darwish leh jalan sblm 14 hb..ummi akan buat kek special utk darwish & akan buat majlis makan kat umah"

masa tuuu aku saja2 jer cakap....mana laaa tahu 2 mgg sblm besday..darwish tul2 jalan...jd aku terpaksa laa kotakan janjiku kat dia....

to be continue



12 comments:

DeLLa said...

uih..sedap nmpak kek..

nuyue said...

aik
della perli kita ehhh...kek yg awk buat lagi sdp & lagi cantik..kita xpandai..hik hik

ainharul said...

sedapnye kek darwish...ummi darwish kena watkan lagi ni utk ibu najwa ngan haziq ni...

nuyue said...

ain..beres saja...janji ain mkn sampai habis....hik hik..

| Krsty Pinky | said...

sodapnye kek coklat..
adoi..lame x layan choc ni..

nuyue said...

krsty
mai laa sini...
kita buat kek coklat special utk awk & mawar

annsyifa said...

rajinnya nuyue..

nuyue said...

ann
sbb dah janji dgn darwish..tu yg buat kek...

ainharul said...

nuyue..blh je nk mkn smpi habis..heheh

nuyue said...

ain
ok..nanti nuyue buatkan 1 biji utk ain....

sya said...

wah, bestnya kek coklat darwish..
happy belated birthday comel darwish! :P

nuyue said...

mai laa kalau darwisy nak makan
nanti kita srh ummi buat special utk darwisy..hik hik

Labels

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails